Region

Svet

Era Ojdanić otkrio da ga je ljubav sa Dijanom skupo koštala!

Era Ojdanić nedavno je raskinuo veridbu sa 32 godine mlađom Dijanom i dodao da ga je ta ljubav koštala preko 9.000 evra. Pevač se trenutno odmara u Crnoj Gori, gde pokušava da razbistri glavu od svega što mu se izdešavalo u poslednje vreme.

Era Ojdanić otkrio da ga je ljubav sa Dijanom skupo koštala!



Ništa od svadbe: Era Ojdanić ostavio verenicu!
Iako je najavljivao svadbu sa Dijanom, Era Ojdanić je saznao da ga je njegova izabranica samo koristila kako bi se probila na estradu:  "Hvala bogu da je ta priča završena. Nismo jedno za drugo i nikako ne možemo da nađemo zajednički jezik. Dijana nije mogla da me prati ni u poslu, ni u ljubavi. Hladna žena, tvrdoglava, teška. Došli smo do toga da jedno drugom više nismo imali šta da kažemo. Eto, u povratku iz Australije, 24 sata smo proveli u avionu i sedeli jedno kraj drugog. Nismo jedno drugom rekli ni: "Pomeri se" za to vreme. Sve vreme smo ćutali. Apsolutna negativa sa obe stane", rekao je Era i dodao jednostavno nisu mogli da se slože:

"Ni u čemu. Ja sam veseo čovek, energičan, preduzimljiv, druželjubiv. A ona je potpuno negativna osoba, mračna, smrknuta. Ujutru ustaje namrgođena, nema šanse ni dobro jutro da kaže, a kamoli da se osmehne ili kaže nešto lepo. Na svakom koraku pokazuje tu svoju negativnost. U Australiji, ljudi nas izvedu na večeru. A ona cele večeri ćuti i kucka poruke na Fejsu. Za mene su to nekultura i nepoštovanje. Pokušao sam da joj objasnim, ali ne vredi. Ja takve osobe ne mogu da smislim".

Era je verovao da je Dijana žena njegovog života, ali nakon turneje u Australiji, shvatio je da ga ljubav sa njegovom izabranicom skupo koštala: "Iako imam mnogo iskustva sa ženama, u ovom slučaju sam omanuo. Pružio sam joj maksimalnu pažnju, ljubav, podršku, sve što sam mogao. Obećao sam joj da ću je voditi u Australiju i to sam ispunio. To zadovoljstvo me je koštalo 9.000 dolara. Avionska karta, honorar. Prevario sam se jer sa njene strane emocije prema meni su bile - nula! To je žena koja uopšte nema emocija, ni za muziku, ni za ljubav, ni za šta. To za mene nije nikakva žena", zaključio je pevač.

Autor: J.B.
Izvor: Vestionline.rs
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>