Region

Svet

Vrhunska tehnika u službi moćnog glasa Toma Džonsa u Areni! (Video)

Nastup velikana muzičke scene, Sir Toma Džonsa u Kombank Areni se približava. U nedelju, 15. juna po drugi put obradovaće publiku u Srbiji svojim hitovima She’s a lady, It’s not unusual, Kiss, Delilah, If I Only Knew, Sex Bomb i dr.

Vrhunska tehnika u službi moćnog glasa Toma Džonsa u Areni! (Video)



Tom Džons u Beograd dolazi dan ranije, u subotu 14. juna, zajedno sa svojim desetočlanim bendom. Kako je sam nedavno izjavio za naše medije, njegov nastup neće pratiti grandiozni scenski efekti i koreografije kao što to praktikuju brojne svetske zvezde: "Ne mogu da funkcionišem sa mnogo ljudi na sceni. Igračice, plesačice, sve me to dekoncentriše", rekao je Tom Džons i dodao: "Moj bend, moj glas i ja smo sasvim dovoljni. Uopšte ne igram loše".

Zbog toga je među najvažnijim stavkama u tehničkoj listi upravo audio, ali i oprema za svetlo koje nije moguće naći u našoj zemlji, tako da će se za potrebe koncerta, miksete za zvuk i svetlo doneti iz inostranstva (Austrije i Italije). Pored toga, muzičari će svirati na vrhunskim instrumentima među kojima su Hammond klavijature i Fender gitare.

"Zahvalan sam što mi je glas i dalje snažan i što mi vibrato nije usporio. Vibrato kod pevača sa godinama može da uspori i da počnete da zvučite kao kada pokrećete mašinu. Ali hvala Bogu, meni se to nije desilo. I dalje pevam prirodno. Vodim računa o sebi, pijem dosta vode i uvek se trudim da spavam osam sati", izjavio je nedavno Tom Džons.



Tom Džons je 2009. godine prvi put nastupio u Areni, a na koncertu koji je trajao preko dva sata zagrejao je publiku svojim najvećim hitovima iz gotovo poluvekovne karijere. Tada je svojim izuzetnim glasom prodrmao Arenu, a i dalje sa istim žarom i zavodničkim šarmom osvaja publiku. Nakon prošlog nastupa ovog velikana naši mediji su izveštavali u superlativima, a on je na kraju poručio: "Beograde, vidimo se uskoro ponovo" i održao obećanje!



Ulaznice po cenama od 2200, 2500, 2800, 2900, 3200, 3900 i 4900 dinara mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventima, kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, "Ušće" Shopping centra i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs

Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>