Region

Svet

Novak Đoković i Jelena Ristić: Venčanje se bliži, ceo svet čeka na ovaj dan

Teniski mag Novak Đoković i Jelena Ristić uskoro će se venčati na Svetom Stefanu u Crnoj Gori, kada će se na intimnoj ceremoniji posle dugogodišnje veze jedno drugom zakleti na večnu ljubav.

Novak Đoković i Jelena Ristić: Venčanje se bliži, ceo svet čeka na ovaj danNovak Đoković i Jelena Ristić na sedmom nebu: Beba je počela da se rita!
Jelena i Novak uskoro će dobiti svoj najveći blagoslov u vidu roditeljstva budući da je njihova dugogodišnja ljubav krunisana prinovom, a mlada će početkom jula, kada je i zakazano venčanje, biti u 6. mesecu trudnoće, navodili su domaći mediji.

Intimna ceremonija na Svetom Stefanu uz prisustvo najvećeg svetskog džetseta, kao i uvaženih zvanica iz naše zemlje, neće biti otvorena za medije, iako je venčanje našeg najboljeg tenisera i Jelene Ristić događaj na koji čeka ceo svet.

I iako je pre samo dva dana izgubio jedini trofej koji mu nedostaje u karijeri, Rolan Garos, Nole itekako ima razloga da bude srećan i ispunjen, jer ga očekuje najlepši dan, kada će sa svojom dugogodišnjom izabranicom stati pred oltar.

Autor: B.B.
Foto: Facebook/Novak Djokovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>