Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Tajna Firuz age ponovo dovodi Silu i Borana u opasnost! (Foto)

Boran i Berzan se ponovo sukobljavaju, dolazi do fizičkog obračuna između njih, ali tokom incidenta dolazi do neočekivanog razvoja situacije. Iako ne želi da to čuje, Berzan, Boranu govori surovu istinu koja ga ni malo ne ostavlja ravdoušnim.

Serija Sila večeras: Tajna Firuz age ponovo dovodi Silu i Borana u opasnost! (Foto)



Serija Sila večeras: Boran drži uperen pištolj u Berzana! Neočekivani razvoj situacije dovod do rešavanja sukoba zauvek! (Foto)
Berzan otkriva Boranu kako se u Mardin vratio da bi bio blizu svog sina. Iako ne može da poveruje u njegove reči, Boran se priseća načina na koji je Sila zatrudnela. Berzanova iskrenost ga pogađa i shvata da on ništa nije bio bolji od njega. Nakon izgovorenih reči, Boran uzima pištolj i odlazi.

Bedar priča sa Feride i govori joj kako treba da se oseća kao kod svoje kuće, da se u njihovom domu može osećati kao u svom. Zabrinuta  Sila zove Borana i saznaje da je razrešio sve nesuglasice sa Berzanom. Umu razgovara sa Dilaverom i shvata da mu Džeren jako nedostaje. Objašnjava mu kako ne treba da pati, već da treba da je potraži.

Firuz razgovara sa Zinarom i otkriva mu da se što pre sastanu sa napadačem kako deca ne bi saznaka, koje pucao na njega. Nepoznati čovek u kafani raspituje se za Borana. Zehlija čuje razgovor Šivana i saznaje da će Berzan od sada živeti u Mardinu, ta činjenica izaziva strah kod nje. Dželil i Bedar razgovaraju o tome koliko su srećni što su poinovo u svojoj kući i da ne mogu način da se zahvale Boranu što je on kupio njiov dom.



Bedar ubeđuje Dželila da mora da vrati novac Boranu iako on ne želi da ga uzme. Džeren zove Dilaver koji je presrećan što mu se konačno javila. Čovek koji se raspitivao za Borana dolazi na vrata kuće, Šivan mu  govori da aga nije trenutno tu ali da će mu preneti poruku. Firuz saznaje ko sve vreme pokušava da dođe do njegovog sina, ali njegova tajna iz prošlosti ponovo Silu i Borana dovodi u opasnost......

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>