Region

Svet

Udala se Jovana Brakočević, sudbonosno da na Kalemegdanu

Najbolja odbojkašica Evrope, naša sportiskinja Jovana Brakočević, juče je izgovorila sudbonosno "da" vereniku Marčelu Kancijanu, a svadbena ceremonija upriličena je u restoranu na Kalemegdanu.

Udala se Jovana Brakočević, sudbonosno da na Kalemegdanu



Mladenci su u restoran stigli nešto pre 16 časova, nakon čega su prvo šetali po Kalemegdanu i pozirali fotografu, a zatim su se uputili u lokal gde su po srpskim običajima dočekivali goste sa kojima su odlučili da podele ovaj naradosniji dan.

Mlada je blistala u venčanici koja je bila ukrašena "svarovski" kristalima, dok je mladoženja nosio crno odelo. Matičar je stigao oko 18 časova kada je i bilo zakazano venčanje, a zatim je usledilo bacanje bidermajera, koji je uhvatila Jovanina drugarica.

Od poznatih na veselje su došle Jovanine saigračice, kao i Miroslav Raduljica. Iako je bila vesela, Jovana nije bile raspoložena da bilo šta komentariše.
"Ovo je moj dan i moje venčanje, zato neću da dajem izjave", bila je odlučna.

Kako Alo! saznaje, novopečeni par će i u Italiji upriličiti gozbu za Marčelove prijatelje koji nisu bili u mogućnosti da dođu u Srbiju. Podsećanja radi, Jovana i šarmantni Italijan upoznali su se dok je ona igrala odbojku u njegovoj domovini, a vezu su nastavili i nakon njenog odlaska iz Italije. Nakon što se na jesen prošle godine vratila sa Evropskog prvenstva, srpsku lepoticu Marčelo je iznenadio vereničkim prstenom na aerodromu, dok su iz Minhena čekali let za Beograd.

Autor: B.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Aleksandar Dimitrijević

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>