Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Boran drži uperen pištolj u Berzana! Neočekivani razvoj situacije dovod do rešavanja sukoba zauvek! (Foto)

Iako je obećao da će ih ostaviti na miru, Berzanov iznenadi povratak u Mardin ponovo unosi nemir u celu porodicu. Njegov stari prijatelj nije održao reč, Zehlija i dete su ponovo u opasnosti.

  Serija Sila večeras: Boran drži uperen pištolj u Berzana! Neočekivani razvoj situacije dovod do rešavanja sukoba zauvek! (Foto)



Serija Sila večeras: Firuz ne želi da otkrije ime napadača! Berzan krši obećanje koje je dao Boranu! (Foto)
Berzan odlazi u bolnici kako bi video svog sina, od doktora saznaje da će morati da ostane još koji dan u bolnici, jer je rođen malo ranije. Kada je ugledao sina, Berzan se suočio  sa najlepšim osećanjem do sada, ali ujedno shvata da nikada neće moći da učestvuje u njegovom životu, jer Zehlija to nikada neće dozvoliti.

Boran odlazi do bolnice u posetu ocu i u kolima vidi Berzana kako odlazi, uplašen za Zehliju i dete brzo odlazi do medicinske sestre kako bi se uverio da je sa detetom sve u redu. Bedar i Dželil doživljavaju prijatno iznenađenje, kada kod  Sile ugledaju Emira koji je došao na raspust.



Boran odlazi kako bi se zauvek obračunao sa Berzanom. Sila i Narin predosećaju da se nešto loše događa, Abahu je zajedno sa Boranom u autu i pita ga šta želi da uradi. Najbolji prijatelj mu objašnjava kako jednom za sva vremena želi da sazna šta zaista želi od njih.

Izlazi iz kola i preseca put Berzanu, drži uperen pištolj u njega i pita ga da li je on pucao u njegovog oca. Neočekivani razvoj situacije ponovo će dovesti do sukoba, koji će jednom zauvek rešiti sve njihove nesuglasice.

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>