Region

Svet

Draganu Mirković muž zaprosio na semaforu!

Dragana Mirković otkrio gostujući u jednoj emisiji na televiziji Pink otkrila je detalje iz svog privatnog života, kako je upoznala svog supruga i kako je zaprosio, kao i kako je reagovala kada je čula da je našu zemlju i region zadesila katastrofalna nepogoda.

Draganu Mirković muž zaprosio na semaforu!



Dragana Mirković pod jakim emocijama iz Arene: Doživela sam ovacije, iako nisam pevala
Gostujući u emisiji kod Ognjena Amidžića, Dragana Mirković pričala je detelja iz svog privatnog života i otkrila kako je upoznala svog supruga Tonija, kao i da je zaprosio u kolima na semaforu.

"Svog muža sam upoznala u Beču, na mom nastupu i bilo mi je jako interesantno da on govori mojim jezikom, odnosno da priča sve ono što bih ja volela da čujem. On je znao ko sam ja, ali nije pratio našu estradu. Mislim da nas je sudbina spojila", izjavila je pevačica i dodala da je samo jedan trenutak bio dovoljan da shvati da je on pravi čovek za nju.

"Zaprosio me na semaforu, bilo je nekako spontano. Mislim da je on to ceo dan planirao, ali nije imao hrabrosti, a kada je smogao hrabrosti zaprosio me je na semaforu", zaključila je pevačica.

Dragana je otkrila da joj je veoma značilo što su ona i njen suprug odmah odreagovali kada su saznali da su našu zemlju zadesile katastrofalne nepogode.

"Značilo mi je što smo odmah reagovali, moj muž se pokazao kao dobar organizator. Kada živite daleko, to vam još teže pada, jer ne možete odmah da reagujete, bespomoćni ste", rekla je Dragana Ognjenu i dodala da su nemački mediji veoma ozbiljno shvatili situaciji u zemlji i regionu.

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>