Region

Svet

Viki Miljković: Ne bih volela da moj sin ima silikonsku damu za devojku

Viki Miljković priznaje da ne bi nikako volela da njen sin ima silikonsku devojku, jer je ionako zabrinuta za budućnost dece, s obzirom u kakvom vremenu žive, iako se trudi da joj sin odrasta u normalnom okruženju.

Viki Miljković: Ne bih volela da moj sin ima silikonsku damu za devojku



Viki Miljković: Ako posao radiš profesionalno, onda moraš i da istrpiš bol
Pevačica Viki Miljković kaže da se plaši za budućnost dece, a na pitanje kako bi reagovala kada bi njen sin doveo silikonsku kraljicu u kuću ona kaže da se moli da do toga ne dođe.

"Uh, to je vrlo škakljivo pitanje, Još ću uživati u ovom vremenu dok do toga ne dođe. Mnogo toga me plaši, ali trudim se ne razmišljam. Mnoga deca nisu kriva za svoje gluposti nego roditelji. Ako omašim u tom zadatku, onda sam promašila život", rekla je Viki na  pitanje kako bi reagovala kada bi njen sin ima devojku poput silikonskih dama koje su danas popularne.

"On raste kao i sva ostala deca. Daleko od toga da raste u izobilju, Vaspitavam ga da na način kao što su mene moji roditelji vaspitali. Ide u nemački vrtić i njegovi vršnjaci ne znaju čime se njegova mama bavi", kaže pevačica za "Naše novine", koja se trudi da mu obezbedi što normalnije detinjstvo.

Autor: A.K.
Foto: Twitter/Viki Miljkovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>