Svet

Region

Novi skandal u kraljevskoj porodici!

Princ Čarls konačno je skupio hrabrost kako bi svojoj supruzi Kamili rekao sve šta ima. Prema pisanju stranih medija, sin kraljice Elizabete II, potpuno je izgubio kontrolu, jer njegova izabranica previše pije.

Novi skandal u kraljevskoj porodici!



Fotografija Kejt Midlton koja je izazvala zgražavanje cele Britanije (Video)
Iako se odavno spekulisalo o razvodu, princ Čarls potpuno je izgubio kontrolu i izvređao svoju suprugu Kamilu, zbog poroka sa kojim se već godinama bori. Prema rečima izvora bliskom kraljevskom paru, princeza ima ogormnih problema sa alkoholom, koji u njihovom braku pravi najveće probleme.

"Nemaš ni malo srama,  niko te ne poštuje jer izgledaš kao razuzdana starica. Nikad nećeš biti kraljica ako nastaviš tako", besneo je Čarls na svoju suprugu: "Pusti me na miru! Ako ti toliko smetam, možda bi trebao ići živjeti s voljenom mamicom", odgovorila je Kamila koja nikada nije bila miljenica engleske javnosti.

"Kamila je spletkaro. Uverava Čarlsa da njegov stariji sin Vilijam nije dobar prestolonasljednik. Jedini cilj joj je da unese razdor u kraljevsku porodicu", rekao je izvor blizak paru.

Autor: J.B.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>