Region

Svet

PREMIJERA: Seka Aleksić - Brodolom! Pogledajte koju poruku nosi novi spot! (Video)

Spot Seke Aleksić za pesmu "Brodolom" koju je publika već izvesno vreme nestrpljivo čekala, konačno je predstavljen i to bez ikakve najave, kao iznenađenje fanovima, i premijerno ga objavljujemo na našem portalu Svet Plus.

PREMIJERA: Seka Aleksić - Brodolom! Pogledajte koju poruku nosi novi spot! (Video)



Više meseci najavljivana pesma sa specijalnim gostom Đusom čiju je premijeru Seka Aleksić odložila zbog vanredne situacije u našoj zemlji usled poplava, prati priču nedavno objavljenog spota za već zapečaćeni hit singl "Mamurna" i nesumnjivo će kao i njena prethodnica na svojim leđima poneti breme jedne od najslušanijih pesama ovoga leta. A, prema ranijim najavama kontraverznog repera i popularne Kraljice, očekuje se pravi estradni bum. Video spot nosi i poruku na kraju: "Stop nasilju nad ženama!" i sav prihod od Youtube kanala ići će u humanitarne svrhe.

U saradnji sa prestižnom produkcijskom kućom IDJ Videos Seka je objavila novi singl za koji je tekst radila Jelena Trifunović a muziku Marko Cvetković, ujedno i spot, a kompletan projekat vam premijerno predstavljamo na našem portalu. Uživajte u narednim minutima:



Autor: B.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>