Region

Svet

Region

Na rubu vremena: Tri premijere istog dana na dva kontinenta (Video)

Dan pre dolaska u srpske bioskope, 29. maja, zvezde novog Warner Bros-ovog SF blockbustera Tom Kruz i Emili Blant, i redItelj Dag Liman (Bornov identitet, G. i gđa. Smith) upustiće se u pravu trku sa vremenom prisustvujući trima svetskim premijerama koje će se s razmakom od nekoliko sati održati u Londonu, Parizu i Njujorku.

Na rubu vremena: Tri premijere istog dana na dva kontinenta (Video)



Na rubu vremena: Premijera zakazana u skladu sa nazivom, na samom rubu vremena (Foto+Video)
Poput glavnog junaka filma "Na rubu vremena" pukovnika Vilijama Kejdza koji se nađe zarobljen u vremenu, slavni će trojac 29. maja u 7 ujutru biti na crvenom tepihu u Londonu (u kojem radnja filma i započinje), u 14 sati u Parizu, a iste večeri u Njujorku će prisustvovati američkoj premijeri u 22 sata koja uključuje projekciju s početko koji je zaista na rubu vremena - 29.maja u 23:59.

Radnja filma se događa u budućnosti, kad vanzemaljci napadnu Zemlju snagom kojoj se ne može suprotstaviti nijedna ljudska vojska. Pukovnik Vilijam Kejdž (Kruz) je oficir bez ijednog dana borbenog iskustva. Pogine na samoubilačkom zadatku i nađe se u vremenskoj petlji u kojoj mora neprekidno da proživljava istu brutalnu borbu u kojoj svaki put iznova i iznova pogine.

Međutim, sa svakom bitkom uspeva da pridobije neverovatne saradnike, među kojima je i Rita Vrataski. I dok se njih dvoje bore protiv vanzemaljaca, svakim ponovnim susretom sve su bliže pobedi.

U filmu glume još i Bil Pakston, Brendan Glison, Džonas Armstrong, Toni Vej , Kik Gari, Franc Drameh , Dragomir Mrsic i Šarlot Rajli.Biće to najbolji uvod u impresivnu naučno-fantastičnu blockbuster akciju snimljenu prema hvaljenom romanu japanskog pisca Hirošija Sa­kurazake "Sve što moraš učiniti je ubiti".



Autor: J.B.
Foto: Blitz Film & Video

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>