Region

Svet

Saša Popović i Lepa Brena doniraju 700.000 evra za pomoć poplavljenim područjima!

Saša Popović i Lepa Brena zajedno sa svojim porodicama, odlučili su da ukupno doniraju 700.000 evra za pomoć poplavljenim područjima. Direktor Grand produkcije najavio je da će do samog finala Zvezda Granda prihod od SMS glasova ići na račun Vlade Srbije.

Saša Popović i Lepa Brena doniraju 700.000 evra za pomoć poplavljenim područjima!



Lepa Brena, Saša Popović i Grand produkcija donirali 300.000 evra za pomoć ugroženima!
Saša Popović najavio je da će on i Lepa Brena nastaviti da pomažu ljudima iz Srbije i Bosne koji su ugroženi poplavama kao i da će njihove donacije dostići iznos od čak 700.000 evra.

"Na samom početku nemilih događaja “Grand produkcija” je uključujući Brenu i mene odmah donirala 25.000 evra. Međutim kako su posledice poplava katastrofalne po ljude koji žive u pogođenim područjima, i po našu zemlju uopšte reagovali smo odmah, i donirali 300.000 evra. Brena i Boba, kao i moja supruga Suzana i ja donirali smo po 100.000 evra, koliko je i naša produkcijska kuća “Grand” i to nije sve", izjavio je direktor Granda i dodao da je to samo deo pomoći koja će biti donirana.

"Do finala “Zvezde Granda” sav prihod od SMS glasova ide u humanitarne svrhe za pomoć poplavljenim područjima. U planu su humanitarni koncerti ali i mnoge aktivnosti, o čemu će javnost tek biti obaveštena. Kad se sve to realizuje naša donacija će iznositi oko 700.000 evra. Sve ovo ne treba da čudi, budući da se naša produkcija ali i mi lično uvek odazivala humanitarnim akcijama" – zaključio je Saša Popović.

Autor: J.B.
Izvor: Telegraf.rs
Foto: Facebook/Zvezde Granda 2013/2014 - Official

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>