Region

Svet

Anastasija Ražnatović s novim imidžom donela i nove odluke - odložila rođendansku žurku! (Foto)

Ćerka naše najveće muzičke zvezde Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija Ražnatović, 25. maja je proslavila šesnaesti rođendan, ali je usled situacije u zemlji odlučila da rođendansko slavlje ipak malo sačeka.

Anastasija Ražnatović s novim imidžom donela i nove odluke - odložila rođendansku žurku! (Foto)



Osim što je nedavno promenila imidž skrativši dugu kosu, Anastasija je odlučila da pokaže da je sazrela pa je donela i još neke važne odluke, a jedna od njih je i ta da odloži proslavu rođendana zbog teške situacije u zemlji. Naravno, sve u dogovoru sa svojom majkom, pa su se njih dve složile da nije vreme za slavlje i Ceca je svojoj naslednici obećala da će rođendan slaviti čim se situacija malo primiri.

"Anastasija i Ceca su se dogovorile da se rođendansko slavlje pomeri za sledeći vikend jer se nadaju da će se do tada stanje u zemlji normalizovati. S obzirom na to da pevačica i članovi njene porodice sa saosećaju sa nastradalima, mama je savetovala da nije vreme za slavlje dok narod pati, što je ćerka podržala", izjavio je za Alo.rs izvor blizak porodici Ražnatović.



Budući da je Anastasija izuzetno aktivna na društvenim mrežama, sudeći po fotografijama koje svakodnevno objavljuje, na pripremama za rođendansko slavlje se već uveliko radi.

Autor: B.B.
Foto: Instagram/ Anastasija Ražnatović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>