Style

Ljubav

Marija Karan blistala u skupocenoj venčanici (Foto)

Marija Karan udala se juče u crkvi Ružici na Kalemegdanu za svog izabranika Džoela Lubina, dok je svadbeno veselje upriličeno u elitnom restoranu, gde su posle crkvenog venčanja nastavili sa slavljem.

Marija Karan blistala u skupocenoj venčanici (Foto)



Marija Karan i Džoel Lubin se venčali u Bogorodičinoj crkvi na Kalemegdanu! (Foto)
Venčanje je obavljeno u krugu porodice, kumova i prijatelja, kojih je u restoranu na Kalemegdanu bilo 150, a crkveni obred služilo je pet sveštenika, u pratnji duhovnog hora. S obzirom na to da je mladoženja Amerikanac, on je, prema rečima sveštenika, mogao da pristupi oltaru u pravoslavnom hramu samo ukoliko je kršten u nekoj hrišćanskoj crkvi.


Foto: Dragan Kadić

U ekskluzivnom hotelu u centru grada u kojem je glumica odsela sa zvanicama iz Holivuda, među kojima je bio i Rejf Fajns, slavlje je počelo njenom devojačkom večeri noć pre venčanja i trajalo tri dana, pošto su dan posle svadbe glumica i njen muž organizovali i gala večeru za svoje goste.


Foto: Dragan Kadić

Iako je prvobitno to bilo zamišljeno drugačije i s mnogo većim brojem gostiju, zbog situacije u zemlji Karanova je sve morala da odloži i pronađe drugačije rešenje. Tako se velika svadba svela na intimnije slavlje sa znatno manjim brojem zvanica, ali i u skromnijoj varijanti ipak se slavilo tri dana. Što se tiče ostalog, nije se štedelo, pa je mlada samo za venčanicu, bidermajer i cvetne aranžmane iskeširala čak 50.000 evra.

"Njena želja je bila da sve bude bajkovito, zbog čega je izrazila želju da na venčanju bude i vladika. Džoel joj je prepustio organizaciju svadbe kada je reč o dekoraciji i detaljima, među kojima je bio i crkveni hor. Uzbuđena je već danima i želela je da sve bude onako kako je zamišljala. Nijednog momenta nisu štedeli za njihov najsrećniji dan, pa je tako Marija zablistala u venčanici koju je platila čak 16.000 dolara", rekao je izvor za Alo.rs i dodao:

"U restoranu u kojem je organizovano slavlje, na insistiranje mladenaca, morale su da se promene sve zavese, koje su koštale 3.000 evra. Oko 150 zvanica je još pre mesec dana moralo je da odluči šta će da jede jer su glumica i njen izabranik insistirali na tome da im svi jave šta žele da im se nađe u tanjiru",  kaže izvor blizak glumici, koja nije želela da se sazna za njeno venčanje i da sve prođe bez medijske pompe.

Iako su se Marija i Džoel trudili da višegodišnju romansu krunišu brakom u tajnosti, ipak nisu mogli da izbegnu medijsku pompu, koja je krenula još u aprilu, čim je veridba objavljena.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Dragan Kadić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>