Region

Svet

Seka Aleksić pomogla najugroženijima iz Srbije, Bosne i Hrvatske (Foto)

Seka Aleksić još jednom je pokazala koliki je humanitarac i koliko se naporno trudi da pomogne žrtvama poplava, pa je tako sa suprugom Veljkom Piljkićem donirala kombi pun hrane za ugrožene u Srbiji, Bosni i Hrvatskoj.

Seka Aleksić pomogla najugroženijima iz Srbije, Bosne i Hrvatske (Foto)



Kraljica estrade još jednom je pokazala, da je prvenstveno veliki čovek i da se saoseća sa ljudima koji trenutno proživljavaju dramatične trenutke u svom životu.
Veliko i humano srce Seke Aleksić - odložila premijeru spota Brodolom zbog vanredne situacije!
Seka Aleksić je zajedno sa svojim suprugom Veljkom Piljkićem bez prevelike medijske pompe donirala pun kombi osnovnih životnih namirnica za najugroženije. Seka je obezbedila i materijalnu pomoć za ugrožene, a prema fotografijama koje je postavila na društvene mreže možemo da vidimo da je pored osnovnih sredstava za život, Seka mislila i na najmlađe kojima je kupila igračke, kako bi im u ovim veoma teškim trenutcima barem nakratko izmamila osmeh na lice.

Kao i većina naših građana i Seka je veoma potresena situacijom koja je zadesila našu zemlju i region, ali se bez prevelike medijske pažnje, potrudila da na najbolji mogući način pomogne ugroženima i obezbedni svu neophodnu pomoć. Pored kombija sa osnovnim životnim namirnicam koji je obezbedila, pevačica se proteklih dana neverovatno angažovala putem društvenih mreža na kojima redovno šeruje linkove sa obaveštenjima o tome kako može da se pomogne, kao i gde je pomoć najpotrebnija.

 


Autor: J.B.
Foto: Facebook/Seka Aleksic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>