Region

Svet

Soraja Vučelić honorar od 2.000 evra uplatila za pomoć ugroženim u poplavama

Soraja Vučelić takođe se priključila humanitarnoj akciji za pomoć ugroženima od poplava, tako što je zaradu od 2.000 evra koju je zaradila snimajući jednu reklamu na crnogorskom primorju, odlučila da uplati na račun Crvenog krsta.

Soraja Vučelić honorar od 2.000 evra uplatila za pomoć ugroženim u poplavamaSoraja Vučelić dobila na poklon zlatni iPhone sa dijamantima! (Foto)
Iako se trenutno ne nalazi u zemlji, Soraja Vučelić priključila se humanitarnoj akciji tako što je zaradu od 2.000 evra odlučila da uplati na račun Crvenog krsta i tako pomogne ugroženima koji su izgubili krov nad glavom.

"Nisam u Srbiji više od deset dana, ali pratim na internetu i televiziji šta se dešava i ovo je opšta katastrofa. Nisam mogla ni da zamislim koliko je situacija zaista ozbiljna. Dolazim u sredu, pa ću donirati potrebnu garderobu i hranu. Niko od ovog ne pravi samopromociju i dobro je što se javne ličnosti sve više uključuju u ove akcije, jer tako podstiču svest drugih ljudi. Tačno je da sam se odrekla honorara koji je već uplaćen", izjavila je Soraja za Alo.rs.

Autor: J.B.
Foto: Facebook/Soraja Vucelic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>