Region

Svet

Aleksa Jelić snima duet sa Oliverom Mandićem: Veoma je težak za saradnju!

Aleksa Jelić je multitalentovan umetnik, a pored muzike i baleta on se oprobao u glumi, a i kao voditelj takmičenja "Ples sa zvezdama". Jelić otkriva da snima duet sa čuvenim Oliverom Mandićem, sa kojim je, kako kaže, pravo zadovoljstvo raditi.

Aleksa Jelić snima duet sa Oliverom Mandićem: Veoma je težak za saradnju!



Premijerno: Aleksa Jelić - Još jednom, pogledajte spot (Video)
Pored plesa i muzike Aleksa Jelić se oprobao i kao voditelj, a delom kao i glumac. Pored svega toga on sarađuje sa Oliverom Mandićem sa kojim snima duet koji će se naći u javnosti početkom juna.

"Zadovoljstvo je sarađivati sa njim. Snimamo u njegovom studiju "Olivud", baš čudno da se tako zove... Inače, sve što izađe iz njegove muzičke radionice stvarno ima kvaliteta. On je težak za saradnju, izvini Oli, ovo ali morao sam ovo javno da kažem. Težak je za saradnju u smislu da je izuzetno pedantan i veliki perfekcionista. Na primer, ja za neki deo u tekstu smatram da je dobar, i to je to, on kaže: "Ne, ovo menjamo, moramo da tražimo savršenstvo pa makar tražili jednu reč mesecima". Verujem da ćemo krajem maja, početkom juna čuti i tu pesmu koju radim sa Oliverom Mandićem", kaže pevač.

"Ja stvarno nisam nikada pomišljao da upišem glumu. Kad sam za vreme šou programa "Tvoje lice zvuči poznato" dobio zadatak da budem Argentinac iz predstave "Mulen Ruž", i kada su mi rekli da imam tri rečenice da kažem, ja sam rekao da to ne dolazi u obzir. Ja da glumim? Izuzetno sam imao otpor dok nije došao režiser i rekao "Ma daj, tri rečenice su upitanju, daj da probamo...". Onda sam ja naučio te tri rečenice u roku od sedam minuta, izašao na scenu za dvadeset minuta i stvarno sam primetio da ja to mogu . I ovu novu ulogu, voditelja u šou programu "Ples sa zvezdama" ne doživljavam sebe kao voditelja, nego kao jednu od uloga u toj predstavi", kaže Aleksa za glumačke sposobnosti koje je morao da upotrebi u takmičenju "Tvoje lice zvuči poznato", a sada i u šouu "Ples sa zvezdama".

AUutor: A.K.
Izvor: Mondo.rs
Foto: Twitter/Aleksa Jelic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>