Region

Svet

Goga Sekulić: Umesto da se smejem, ja plačem od bola! Igor će zauvek biti u mom srcu!

Goga Sekulić se 12. maja 2013. veselila na svojoj svadbi sa pokojnim suprugom Igorom Ramovićem, a ove godine mu je na taj dan palila sveću na beogradskom groblju Orlovača.

Goga Sekulić: Umesto da se smejem, ja plačem od bola! Igor će zauvek biti u mom srcu!



Goga Sekulić peva u Australiji putem video-linka!
Sama, bez ikoga Goga Sekulić je stajala pored groba svog supruga i tiho jecala dok je sveća gorela. Iako joj je u životu sve dobro krenulo, smršala je, svakodnevno je zovu za razna gostovanja i nastupe, pesma sa Pink Music Festivala "Rekord sam oborila“ postala je veliki hit, ali bol koji oseća nikada neće prestati, prenosi Kurir-info.rs.

"Sada kada pogledam šta se za godinu dana desilo i dalje ne mogu da verujem u to. Uvek će mi biti loše, uvek će me boleti, Igor će zauvek biti u mom srcu.Pre godinu dana ovaj dan mi je bio najsrećniji u životu, a danas su mi umesto osmeha suze na licu. Jako mi je teško i krajem juna ću obeležiti godinu dana od njegove smrti koju još uvek ne mogu da prebolim ", rekla je Goga, koja je sinoć premijerno u emisiji na televiziji Pink, predstavila pesmu koju je posvetila pokojnom suprugu, pod nazivom "A gde si ti".

Autor: J.B.
Foto: Rajko Ristić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>