Region

Svet

Ples sa zvezdama: Ispala je Nikolija Jovanović! (Foto)

Takmičar koji je ispao nakon još jednog duela je Nikolija Jovanović sa svojim partnerom Ignjatom Filipovićem. Završena je još jedna epizoda takmičenja "Ples sa zvezdama" i sada je ostalo još sedam parova koji se bore za pobedu u ovom šouu.

Ples sa zvezdama: Ispala je Nikolija Jovanović! (Foto)



Ples sa zvezdama: U plesni duel idu Vanesa Šokčić i Nikolija Jovanović!
Prvi par koji je zaplesao u duelu bili su Nikolija Jovanović i Ignjat Filipović uz "Kalašnjikov", a odmah za njima i Vanesa Šokčić sa Vladimirom Todorovićem uz "A sad adio".



Usledili su komentari žirija... Marija je rekla da joj je jako žao što su oba para u duelu, jer se ne slaže sa takvom odlukom publike. Pre svega poželela je i Vanesi i Nikoliji da nastave da blistaju i da ostanu lepe kao što jesu. Aleksandar je rekao da iz Vanese može da se izvuče još mnogo materijala, dok je isto rekao za Nikoliju, koju je u prethodnom periodu učešća u šou Ples sa zvezdama uporedio sa "razmaženim derištem".

Nikola je istakao kako žiri bira između mladalačkog i energičnog nastupa i sa druge strane zrelog, a opet zanimljivog. Kada je došlo vreme za konačnu odluku, Nikolija je imala dva glasa, a Vanesa jedan i na Mariji je bilo da kaže ko ide dalje, a ko ostaje. Presudila je u korist Vanese Šokčić, pa je Nikolija Jovanović takmičarka koja napušta šou.

Autor: M.P.
Foto: Prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus


>