Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Narin se porađa i na svet donosi Jaren! (Foto)

Boran saznaje da je leš muškarca pronađen u šumi i ubrzo saznaje da je reč o Hašmetu koji je ubijen. Siguran je da Berzan stoji iza toga. Dilaver dolazi kod Borana i otkriva mu Berzanovu tajnu, o lažnom svedočenju za koj traži pare, kako bi pobegao u inostranstvo.

Serija Sila večeras: Narin se porađa i na svet donosi Jaren! (Foto)



Serija Sila večeras: Berzan zaoštrava igru i priprema napad koji Boran nikako ne očekuje! (Foto)
Sila odvodi Bedirhana kod lekara, ali je u stopu prate Berzanovi ljudi, kojima je gazda naredio da otmu sina od Borana kako bi mu se osvetio. Ajše je očajna jer Husejina nigde nema, Sila govori Boranu kako ga je ceo dan čekala na prozoru, ali da se on nije pojavio.

Dilaver je zaprosio Džener uprkos braku sa Umu i sada na sve načine pokušava da nađe rešenje u teškoj situaciji. Šivan razgovara sa Husejinom i govori mu da treba da se vrati u aArdin, jer ne želi da njegova sestra bude povređena. Svestan je situacije da je Husejinova majka neće nikada prihvatiti. Ipak, Husejin odbija da se vrati kući, jer želi da ostane u blizini Ajše.



Feride uspaničeno zove Silu i govori joj kako je Narin dobila trudove, Boran i Sila odmah odlaze u bolnicu. Narin se porodila i na svet donela devojčicu kojoj je zajedno sa pokojnim Azadom dala ime Jarin. Dok bebu drži u naručju zamišlja Azada kako stoji pored njenog kreveta. Dilaver zove Borana i govori mu kako je Berzan na korak do zatvora.  Berzan na nagovor age plemena odustaje od otmice Bedirhana, ali ga čeka neprijatno iznenađenje.

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>