Region

Svet

Ples sa zvezdama: Igor Lazić Nigor i Jelena najlošije plesali?

Večerašnja epizoda šoua Ples sa zvezdama bila je mnogo napetija i zahtevnija kada su u pitanju poznati takmičari, pa je ukupno 8 parova večeras zaigralo na podijumu uz filmsku muziku, a već sutra, u nastavku epizode, neki od njih će se naći u plesnom duelu.

Ples sa zvezdama: Igor Lazić Nigor i Jelena najlošije plesali?



Ples sa zvezdama: Aleksandar Josipović - Nikolija, ličiš mi na Ivana Ivanovića!
Večerašnja epizoda šoua "Ples sa zvezdama" počela je u duhu filmske muzike, osam parova je večeras standarne i latino plesove zaigralo uz najpoznatije numere iz popularnih filmova. Posle Milana Kalinića koji je takmičenje napustio zbog povrede, Lena Bogdanović je protekle nedelje imala peh sa svojim partnerom, koji večeras nije mogao da nastupi zbog povrede koju je zadobio.

Glumica je na binu izašla sa novim partnerom, a zbog uzbuđenja i straha da neće biti na visini zadatka, Lena se tokom nastupa i rasplakala. Tanja Bošković je konačno zadobila simpatije sudije, nakon čijih se komentara od sreće i srušila na bini.

Nakon što su se pojedinačno različitim plesovima predstavili četvoročlanom žiriju i gledaocima u sedmoj epizodi humanitarnog šoua Ples sa zvezdama, osam parova ocenjivano je na kraju zajedničkim igranjem na podijumu kada su se još jednom kratko predstavili i od članova žirija dobili ekstra ocene koje se sabiraju sa prvobitnim ocenama, a potom pretvara u poene.

Sudije su imale pozitivne komentare za "Tango", završni ples koji su takmičarski parovi otplesali, a najoštrije komentare imao je naravno Aleksandar Josipović koji je i ove večeri u svom šaljivom maniru prokomentarisao takmičare.  Na kraju, trenutno stanje na tabeli na sam vrh stavlja Tanju Petrović i Marka , dok se trenutno na poslednjem mestu nalaze Igor lazić Nigor i njegova partnerka Jelena .

Ipak, važno je napomenuti da ovo stanje nije konačno jer je presek glasova tek u nedelju u 21h, pa gledaoci imaju mogućost da promene stanje na tabeli i izaberu koga će sutra poslati u plesni duel.

Autor: J.B.
Foto: Prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus


>