Region

Svet

Ples sa zvezdama: Aleksandar Josipović - Nikolija, ličiš mi na Ivana Ivanovića!

Učesnici šoua Ples sa zvezdama Nikolija Jovanović i njen plesni partner Ignjat Filipović zablistali su na spektakularnom podijumu igrajući džajv, a nakon prikazanog plesa, najstrožiji sudija Aleksandar Josipović, uporedio je Nikoliju sa voditeljem Ivanom Ivanovićem.

Ples sa zvezdama: Aleksandar Josipović - Nikolija, ličiš mi na Ivana Ivanovića!



Poznat po svom britkom jeziku, Aleksandar Josipović ni ove večeri nije štedeo takmičare svojim komentarima, pa je Nikoliju Jovanović uporedio sa voditeljem televizije Prva, Ivanom Ivanovićem.

"Nikolija, ličiš mi na Ivana Ivanovića iz emisje u emisiju si sve bolja i bolja, isto kao i njegov šou. S velikom razlikom što tebe mnogo više volim da gledam nego njega". rekao je Aleksandar. Takođe, i ostali članovi žirija su se složili sa svojim kolegom, da je Nikolija veoma napredovala i da su njeni nastupi sve bolji.

Uskoro ćemo saznati koja dva para trenutno imaju najmanji broj poena, iako ovo stanje nije konačno jer je presek glasova tek u nedelju u 21h, pa gledaoci imaju mogućost da promene stanje na tabeli i izaberu koga će sutra poslati u plesni duel.

Autor: J.B.
Foto: Prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus


>