Region

Svet

Ples sa zvezdama: Igor Lazić Nigor i Jelena džajvom otvorili veče filmske muzike!

Drugo tematsko veče šoua “Ples sa zvezdama” započelo je uz muziku iz filma Nacionalna klasa i pesmu "Flojd",uz koju su na podijumu zaplesali voditelji Aleksa Jelić i Irina Radović i time najavili veče filmske, a čast da otvore ovo takmičarsko veče imali su Igor Lazić Nigor i njegova partnerka Jelena Bojović.

Ples sa zvezdama: Igor Lazić Nigor i Jelena džajvom otvorili veče filmske muzike!



Ples sa zvezdama: Tanja Petrović - Žao mi je svakog takmičara koji je ispao
Večerašnja epizoda šoua "Ples sa zvezdama počela je u duhu filmske muzike, osam parova će večeras standarne i latino plesove igraditi uz numere iz najpoznatijih filmova. Čast da otvore večarašnje takmičenje pripalo je Igoru Laziću Nigoru i njegovoj partnerki Jeleni, koji su u ritmu džajva zablistali na podijumu.

Komentari žirija bili su pozitivni, ali je Nigor dobio nekoliko kritika zbog tehnike. Marija je pohvalila energiju i brzinu, ali tehnika i kretanje tela smatra da su morali do sada da imaju mnogo bolju. Ni ostatak sudija nije ostao ravnodušan na njihovu energiju i sam nastup, ali moraće da porade na "karličnim pokretima", kako je Nikola izjavio. Nigor se našalio da je kriv povišen pritisak, za koji mu je doktorka dala lekove, te ga tako umirila

Večeras nas na podijumu očekuje osam plesnih parova koji će pokazati koliko su vredno vežbali za ovo izazovno veče. Naravno, kao i uvek, voditelji su podsetili da je ovo humanitarno takmičenje i da nagrada od 25.000 evra ide onima kojima je najpotrebnija.

Autor: J.B.
Foto: Prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus


>