Svet

Region

Mihael Šumaher pobedio smrt, ali će morati ponovo da uči kako da hoda, jede i priča!

Mihael Šumaher prebrodio je krizu, ali prema rečima lekara iz Amerike, kada potpuno bude izašao iz kome, moraće iz početka da uči osnovne životne funkcije i više nikada neće biti ista osoba.

Mihael Šumaher pobedio smrt, ali će morati ponovo da uči kako da hoda, jede i priča!



Motociklista tuži Mihaela Šumahera zbog nesreće u Španiji? Zahteva odštetu!
Mihael Šumaher već preko 130 dana nalazi se u indukovanoj komi iz koje kada se bude probudio, prema rečima  Pitera Hačinsona, profesor na Univerzitetu u Kembridžu, moraće ponovo da uči neke osnovne životne funcije i više nikada neće biti ista osoba.

"To nije kao kada neko upali svetlo i pacijent zna za sve što postoji oko njega. On će se verovatno vratiti u svet koji ne poznaje", rekao je Hačinson. Ovom izjavom Hačinson je potvrdio pisanje nemačkih medija koji su dan ranije objavili, da je Mihael Šumaher dobio borbu za život.

"Šumaher je pobedio smrt, ali i dalje mu predstoji borba za život koji je pred njim. Mihael se vraća u svet gde se sve promenilo. On će se vratiti u realnost na koju nije navikao. Mihael Šumaher više nikada neće biti Mihael Šumaher. On mora da pronađe put da se izbori sa novim uslovima, novim potrebama, da nauči osnovne veštine. Šumaher će morati ponovo da uči kako da priča, jede, hoda. Možda mu ništa neće biti tako lako kao što je nekada bilo", izjavili su lekari.

Autor: J.B.
Foto: Facebook/Michael Schumacher

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>