Zanimljivosti

Tvoje lice zvuci poznato

Vesti

domaci najnovije vesti - strana 4

Bati Živojinoviću stigla ćerka sa Kube

Bati Živojinoviću stigla ćerka sa Kube

Legendarnog glumca Velimira Živojinovića juče je posetila ćerka Jelena, koja živi na Kubi. Susret je bio veoma dirljiv i nabijen emocijama. Otkako je pre 18 dana posle moždanog udara smešten u bolnicu „Sveti Sava“, svakog dana je po nekoliko puta razgovarala s njim i majkom Lulom telefonom, a sada je uspela da doputuje u Beograd.

Pročitaj više

Ekipa kompletna: I Milica opet u Otvorenim vratima

Ekipa kompletna: I Milica opet u Otvorenim vratima

Sofija Jović, najpoznatija po ulozi Milice Jakovljević u seriji „Otvorena vrata“, pristala je da se pojavi u nastavku kultne serije, koja će posle 18 godina ponovo početi da se snima na jesen. Sofija, koja danas ima 30 godina, još od srednje škole živi u Njujorku. Ona je na jednom forumu poručila fanovima da se raduje nastavku serije iako ne zna šta junake čeka i kako će sve izgledati nakon punoletstva serije.

Pročitaj više

Bata Živojinović van životne opasnosti

Bata Živojinović van životne opasnosti

Glumac Bata Živojinović uspešno se oporavlja u bolnici “Sveti Sava” posle teškog moždanog udara koji je doživeo prošlog utorka. On se nalazi van životne opasnosti, a posebno raduju prognoze doktora da se očekuje dalje poboljšanje zdravlja slavnog glumca. Zamenica direktora bolnice “Sveti Sava”, dr Ranka Todorović, kaže da je glumcu pre dva dana pukao krvni sud u mozgu, koji je potom prouzrokovao moždani udar.

Pročitaj više

>