Region

Svet

Humani Željko Vasić sakupio novac za kupovinu histeroskopa! (Foto)

Fond pevača Željka Vasića sinoć je u hotelu "Crowne Plaza" organizovao donatorsko veće na kome su prikupljena sredstva za kupovinu histeroskopa, medicinskog aparata za rano otkrivanje raka grlića materice.

Humani Željko Vasić sakupio novac za kupovinu histeroskopa! (Foto)



Željko Vasić: Respekt za malu ekipu doktora i tehničara na VMA! (Foto)
Osnivanjem fondacije Željko Vasić imao je nameru da pomogne svim ljudima kojima je neophodan novac za lečenje, a sinoć je dokazao da, za razliku od mnogih njegovih kolega koji se bave humanitarnim radom, vredno radi na ostvarenju svog cilja.



Sinoć je u prostorijama hotela "Crowne Plaza" održano donatorsko veče u organizaciji fonda Željko Vasić, hotela Crowne Plaza i Fondacija Iskorak, na kome su sakupljana sredstva za kupovinu aparata koji na efikasan način vodi postavljanju dijagnoze i doprinosi povećanju pouzdanosti lečenja maligniteta materice i steriliteta.



"Osnivanje ovog fonda je samoincijalna kapisla, da moje kolege urade nešto slično i osnuju neke fondacije", rekao je Željko ekipi Exkluziva. U ovoj humanoj misiji pridružile su mu se i mnoge poznate ličnosti sa domaće estrade koje su svojim prisustvom uveličale ovo veče, među kojima su bili Vlado Georgiev, Goca Tržan, kompozitor Saša Milošević Mare sa svojom suprugom Ksenijom, Filip Maletić, ambasador Slovenije Franc Buta i mnogi drugi.



Nakon uspešne večeri u kojoj je sakupljen potrebni novac za kupovinu aparata namenjenom ženama, Željko Vasić se putem Tvitera zahvalio svima onima koji su se sinoć našli na ovoj humanitarnoj večeri.



Željko Vasić još jednom je pokazao da nije od onih javnih ličnosti čija se obećanja završavaju samo na rečima. Sinoć je dokazao da vredno radi na ostvarivanju svojih ciljeva, kao i da pored nastupa koje ima gotovo svako veče, nikako ne zaboravlja one kojima je pomoć najpotrebnija. Bravo, Željko!



Autor: J.B.
Foto: Crowne Plaza Belgrade

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>