Region

Svet

Zvezde Granda 2014: Saša Popović - Takmičenje nije namešteno!

Saša Popović našao se na udaru medija zbog navodnog neregularnog glasanja u Zvezdama Granda 2014. Tim povodom, direktor Grand produkcije odlučio je da izda saopštenje u kome smatra, da je u redu da pusti ili izbaci iz takmičenje bilo kog kandidata, bez obzira na to kako je žiri glasao.

Zvezde Granda 2014: Saša Popović - Takmičenje nije namešteno!



Zvezde Granda 2014: Baraž 10. maja! Novih šest kandidata prošlo dalje! (Video)
Nakon što se u medijima pojavila informacija kako je glasanje u takmičenju za Zvezde Granda namešteno, oglasio se i direktor produkcije, Saša Popović, koji je demantovao ovakve naslove i dodao da on, Lepa Brena i Žika Jakšić imaju pravo da puste ili izbace bilo kog kandidata bez obzira na to, kako je glasao petočlani žiri.

"Zvezde Granda” već deset godina veoma uspešno muzički regrutuje mlade i talentovane ljude širom Balkana, te je pokušaj da se ovo takmičenje diskredibilituje učinjen na veoma nekorektan i neprofiseionalan način. Kao prvo, od septermbra meseca, od kada takmičenje nadgledaju Zorica Brunclik, Snežana Đurišić, Aca Lukas, Šaban Šaulić i Dragan Stojković Bosanac, jasno su definisana pravila, koja su saopštena JAVNO i njih se takmičari, stručni žiri, ali i predstavnici “Grand produkcije” pridržavaju.

"Ukoliko žiri prilikom izbora kandidata nije jednoglasan ili su njihova mišljenja podeljena u razmeri četiri prema jedan ili tri prema dva, "Grand produkcija“ ima pravo da upotrebi svoj glas i nekog od kandidata propusti u dalji tok takmičenja ili ga udalji iz njega. Pod sloganom “ko gubi, ima prava da se ljuti”, podsećamo da je kandidatkinja za “Zvezde Granda” Ljiljana Obradović na samom početku takčmičenja bila upoznata sa pravilima istog, kao i svi predstavnici medija“, stoji u saopštenju Grand produkcije.

Autor: J.B.
Izvor: Telegraf.rs
Foto: Facebook/Zvezde Granda 2013/2014 - Official

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>