Region

Svet

Goga Sekulić: Pričaću uvek o Igoru i to niko ne može da mi zabrani!

Goga Sekulić u poslednje vreme često nastupa, ali tragedija koju je doživela zauvek je ostavila posledice u njenom životu. Pevačica kaže da joj niko nikada neće zabraniti da priča o Igoru u medijima, iako zna da mnogima to smeta.

Goga Sekulić: Pričaću uvek o Igoru i to niko ne može da mi zabrani!



Goga Sekulić završila na infuziji, česti nastupi joj ugrozili zdravlje!
Goga Sekuliuć pre nepunih godinu dana doživela je veliku tragediju, kada joj je posle teške bolesti preminuo suprug Igor Ramović, nakon samo dva meseca braka. Pevačica je rekla da će uvek u medijima pričati o njemu i da je ne intresuje mišljenje drugih ljudi.

"Posle svega ovoga što mi se desilo, neki ljudi kažu bićeš jača. Ja sam dovoljno jaka žena i suočila sam se sa istinom, da ću ceo život nositi tu veliku tragediju koja mi se dogodila. Iako to nekome smeta, pričaću uvek o mom Igoru i to mi niko neće zabraniti", rekla je Goga za Exkluziv.

Goga Sekulić nedavno je učestvovala na Pink Music Festivalu, na kome je sa svojom pesmom "Rekord sam oborila"  uspela da se plasira u finale takmičenja zahvaljujući glasovima publike, što je jedan od dokaza, da je pesma već postala ogroman hit.

Autor: J.B.
Foto: Screenshot/Prva.rs/Exkluziv

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>