Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Sila napušta Borana kako bi donela pravu odluku o njihovom braku! Šivan je teško ranjen! (Foto)

Boran priznaje Sili da je Samim ubijen i da mu je pre nego što će se to dogoditi obećao da će paziti na njegovu ženu i još uvek nerođeno dete. Dilan je očajna jer joj je majka bolesna i ne želi da nastavi sa školovanjem, jer želi da bude uz Bedar.

Serija Sila večeras: Sila napušta Borana kako bi donela pravu odluku o njihovom braku! Šivan je teško ranjen! (Foto)



Serija Sila večeras: Berzen planira da se osveti Boranu preko deteta! Dilaver ne želi da se vrati u Mardin (Foto)
Kod Sile u kancelariju dolazi Omer, govori joj kako Boran proveo noć kod Zejnep u stanu. Ponovo joj ubacuje crv sumnje i stvara nepoverenje u supruga. Dilaver odlazi kod Berzena, koji je bio najbolji prijatelj njegovog brata. Govori mu kako ima osećaj kao da sedi sa svojim pokojnim bratom i dodaje da mu njegovo društvo veoma odgovara.

Serija Sila večeras: Sila je ljuta na Borana i sve više sumnja u njegovu vernost! (Foto)
Berzen pokušava da sazna gde je Boran sakrio Zehliju i daje Dilaveru sliku kako bi mu pomogao. Dilaver mu obećava da će u ime prijateljstva pokušati da sazna gde se devojka nalazi. Berzenu nije jasno zašto je Boran postavio čuvare oko kuće od Zejnep i počinje da sumnja, da se Zeliha upravo nalazi tamo.

Sila prati Borana i dolazi do mesta na kome se on nalazi sa Zejnep, sve više je ubeđena da između njih nešto postoji. Zejnep se izvinjava Boranu zbog Omerovog ponašanja. Dilan govori Narin kako je saznala da je Bedar bolesna i da ne želi nigde da ide iz kuće. Želi sve vreme da ostane uz svoju majku i da joj pomogne.

Serija Sila večeras: U Istanbulu se pojavljuje Boranov veliki neprijatelj! Njegov dolazak će ugroziti živote mnogih (Foto)
Ajše se susreće sa Silom u hodniku kuće i saznaje da je odlučila da napusti kuću na neko vreme. Predaje joj Berdihana i govori kako odlazi. Narin pokušava da dođe do Sile, ali nigde ne može da je pronađe. Zove je na posao. ali od njene sekretarice saznaje da ni tamo nije došla. Ceo razgovor čuje Esma, koja likuje što se Sila ne pojavljuje. Šivan se ispred kuće od Zejnep raspravlja sa Berzanom kome ne dozvoljava da uđe unutra.



Boran i Zejnep su na brodu i govori joj, kako ne sme da dozvoli da Zehlia ostane još dugo kod nje, jer može i nju dovesti u opasnost. Zejnep mu odgovara, kako joj ništa ne duguje, jer ona nije uspela da zaštiti svog oca, pa ovim pokušava da ispravi sve što joj se dogodilo. Sila je otišla od kuće kako bi razmislila o svemu što joj se događa i kako bi donela pravu odluku vezanu za brak sa Boranom.

Berzen zove Borana i govori mu kako ga je ponovo nadmudrio, ali i saznaje da je Šivan teško ranjen. Boran dolazi kući i saoštava Narin i Ajše da je Šivan ranjen i da su pred njima teški dani. Sestra mu saopštava da je Sila otišla iz kuće. Esma dolazi kod Berzena i govori mu da ima jako bitne informacije za njega. Hoće li Boran uspeti da pre Berzena dođe do svoje žene?

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>