Region

Svet

Milica Pavlović pola honorara daje baki i deki, ostatak ulaže u karijeru!

Milica Pavlović iako ima previše obaveza uvek se rado odazove nekom humanitarnom koncertu. U intervjuu za jedne dnevne novine, ataktivna pevačica je otkria kako deo svog honorara daje babi i dedi, dok drugi deo novca ulaže u svoju karijeru.

Milica Pavlović pola honorara daje baki i deki, ostatak ulaže u karijeru!



Milicu Pavlović stigle godine? Pevačica mora da nosi naočare!
Saša Popović javno je pohvalio Milicu Pavlović zbog svog načina rada i poštovanja drzgih ljudi. Atraktivna pevačica iako ima previše obaveza, uvek nađe vremena da se odazove nekom humanitarnom koncertu i svojim prisustvom pokuša da skupi dovoljno novca kako bi neciji život bio spašen.

"Ne smatram sebe drugačijom, ali ako mi je već pružena prilika da se bavim javnim poslom i da za to dobijem podršku publike, onda moram da joj pružim samo najbolje", rekla je Milica za Novosti i dodadla da veruje kako se dobro, dobrim vraća:

Milica Pavlović zahvalna Acu Pejoviću: Moj kolega je veliki čovek, pomogao je mom dedi!
"Zadovoljavam se malim stvarima. Važno je da mi je porodica živa i zdrava, da pomognem svima koliko mogu i ne odmognem nikome. Slepo verujem u to da se dobro dobrim vraća. Vernik sam i sve radim iz ljubavi. Novac mi nije primaran, bitno mi je da od svakog honorara odvojim deo za baku i deku. Ostatak ulažem u karijeru, tako da meni malo ostane. Za scenski nastup sam pravi fanatik i u stanju sam da jutra dočekam za kompjuterom osmišljavajući ga do najsitnijeg detalja. Dišem za ovaj posao", priča i Mlica i otkriva da li bi volela veliki koncert.

"Volela bih da imam koncert u maloj sali, ali baš onakav kakav želim. Od početka do kraja da bude po mojoj zamisli, uz dosta truda i rada. Ne maštam o velikim koncertima. U životu se vodim time da je važniji kvalitet od kvantiteta", kaže skromno atrektivna pevačica i dodaje da je zaljubljena u svoj posao.

"Trenutno sam najzaljubljenija u svoj posao. Čim se bude pojavio neko koga ću voleti približno koliko i muziku, udaću se za njega. Ali, još ga nema na vidiku".

Autor: J.B.
Izvor: Novostionline.rs
Foto: Facebook/Milica Pavlovic Official

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>