Svet

Region

Ništa od venčanja: Raskinuli princ Hari i Kresida Bonas!

Princ Hari raskinuo je dvogodišnju vezu sa Kresidom Bonas, samo nekoliko nedelja nakon što su krenule spekulacije, da se par verio. Izvor blizak kraljevskoj porodici tvrdi da im je veza već neko vreme u krizi, jer je bivša igračica bila veoma zahtevna.

Ništa od venčanja: Raskinuli princ Hari i Kresida Bonas!Devojka princa Harija šokirala kraljevsku porodicu svojom izjavom!
Princ Hari požalio se svojim prijateljima, kako je morao da okonča dvogodišnju vezu sa Kresidom Bonas, jer je zbog svog ponašanja izazvala opštu pometnju u kraljevskoj porodici, kao i da nije želela da poštuje nikakve običaje, prenosi 24sata.hr.

 Princ Hari se ženi? Uskoro još jedno veliko kraljevsko venčanje!
"Hari je zaključio da je Kresida previše zahtevna i da to jednostavno ne ide više, pa je zbog toga odlučio da je ostavi", rekao je izvor blizak princu.

Hari i Kresida upoznali su se preko prijateljice i princeze Evegnije,a svoju vezu pokušavali su dugo da sakriju od očiju javnosti. Međutim, par je nedavno viđen na večeri, a Kresida je pre mesec dana prisustvovala i prvo, službenom događaju kraljevske porodice.

Autor: J.B.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>