Region

Svet

Kristina Kovač pozvala sve talentovane ljude da se jave i učestvuju u njenom projektu (Video)

Kantautorka Kristina Kovač je preko društvene mreže Fejsbuk pozvala sve mlade i muzički talentovane ljude koji su voljni da se pridruže njenom horu pod nazivom "HardKorus".

Kristina Kovač pozvala sve talentovane ljude da se jave i učestvuju u njenom projektu (Video)



Kristina Kovač je odlučila da u svoj hor primi nove redove maldih i talentovanih osoba. Ona je preko društvene mreže Fejsbuk pozvala sve zainteresovane da se jave i pokažu kako znaju da pevaju.

"Nakon ovogodišnjeg obnavljanja mog rada sa mladim ljudima, a kroz šou u kom sam bila sudija i mentor, rešila sam da objavim poziv svima koji imaju talenta i želje da se bave grupnim i individualnim POP pevanjem da mi za početak pošalju You tube linkove svog pevanja.

Svako ko želi da se bavi modernim, svetskim mejnstrimom i POP muzikom koja na domaćoj sceni odavno nije prisutna, a ima talenta i gaji ljubav prema pevanju, igranju i scenskom nastupu može na ovaj način da se prijavi za audiciju za ucešće u mom horu HardKorus!

HardKorus sam osnovala sa željom da pružim talentovanim mladim ljudima priliku da u radu sa mnom napreduju, da se bave inspirativnim umetničkim hobijem, da pevaju muziku koju vole uz moje mentorstvo, pa možda i kroz učešće u ovom horu muziku izaberu kao svoju glavnu profesiju.
P
ozivaju se zainteresovani od 17 do 35 godina da posalju You tube linkove svog pevanja uz instrumental na [email protected], sa napomenom godišta, broja telefona i imena i prezimena. Oni koji prodju prvi krug, ulaze na audicije koje ce biti organizovane tokom meseca Maja - napisala je Kristina na svom "Fejsbuk" profilu", napisala je Kristina na svom profilu.



Autor: A.K.
Foto: Miloš Perić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>