Svet

Region

Selena Gomez izbegava odlazak na kliniku, potpuno se okrenula veri!

Nakon što je u januaru Selena Gomez završila u klinici za odvikavanje od depresije, mlada glumica i pevačica odlučila je da se okrene veri i potpuno posveti crkvi, kako bi izbegla lečenje.

Selena Gomez izbegava odlazak na kliniku, potpuno se okrenula veri!



Selena Gomez za nedelju dana doživela dva incidenta!
Naime, izvori bliski 21-godišnjoj pevačici tvrde kako ne želi da bude zatvorena u klinici pa je odlučila da se uključi u verski program za pomoć zavisnicima. Njena porodica tvrdi da Selene Gomez pati od teške depresije i da je za celokupno njeno stanje kriv Džastin Biber,  istrajni su u nameri da ga udalje od mlade pevačice.

Mlada glumica i pevačica Selena Gomez posetila je početkom januara jednu privatnu kliniku u kojoj je zbog svojih emotivnih problema zatražila stručnu pomoć psihoterapeuta:

"Selenina porodica i prijatelji jako su zabrinuti zbog njenog psihičkog stanja i plaše se da bi ovakve emotivne traume mogle da imaju trajne posledice za nju. Zbog toga je ova klinika bila najbolje rešenje", objasnio je izvor trenutnu situaciju. Mlada glumica je bez razmišljanja prihvatila savet svojih roditelja i dobrovoljno se prijavila kako bi na vreme našla pravo rešenje za svoje emotivne probleme.

Autor: J.B.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>