Region

Svet

Željko Mitrović ukida emisije Granda: Gledaoci zaslužuju kvalitetniji program!

Televizija Pink od sledeće nedelje, neće više emitovati emisije Grand produkcije izuzev muzičkog takmičenja Zvezde Granda, jer kako je saopšteno iz ove medijske kuće, gledaoci zaslužuju bolji i kvalitetniji program.

Željko Mitrović ukida emisije Granda: Gledaoci zaslužuju kvalitetniji program!



Željko Mitrović izbacio Sašu Popovića sa Pinka!
Sa programske šeme, ukidaju se emisije "Grand šou", "Grand parada" i "Narod pita" koji su se skoro dvadeset godina emitovale na kanalu televizije Pink:

Željko Mitrović uzvraća udarac Saši Popoviću: Počinje medijski rat dojučerašnjih partnera!
"Pre nego što smo se opredelili da ovu vest saopštimo medijima,  Željk Mitrović je ovu odluku saopštio direktoru Granda  Saši Popoviću. U prijateljskom razgovoru dogovoreno je da emisija Zvezde Granda bude emitovana do kraja ove sezone, dok ćemo se naknadno usaglasiti da li ćemo nastaviti emitovanje ove emisije u narednoj sezoni 2014/2015. godine", rekao je direktor PR sektora Pinka i savetnik Željka Mitrovića Darko Popović i dodao:

Saša Popović demantuje priče: Nisam upropastio narodnu muziku, unapredio sam je!
"Gotovo dve decenije veoma uspešno sarađujemo sa Grandom, ali smo ipak doneli odluku da preuzmemo proizvodnju zabavnog programa i značajno podignemo nivo kvaliteta produkcije. Javnosti je poznato da se uveliko snima produkcijski najzahtevniji projekat svih vremena kada su domaći formati u pitanju, kaže Popović, prenosi Kurir-info.rs.

"Reč je o emisiji Bravo šou koja će zauzeti termin emisije Grand šou, petkom u 21 čas. Već u prvoj epizodi gostuju najveće zvezde poput Cece Ražnatović, Dragane Mirković, Miligrama, Lexington benda. U igranom programu učestvuju legende poput Seke Sabljic, Branislava Lečića, Ljilje Stjepanović, Vlaste Velisavljevica", zaključio je PR ružičaste televizije.

Autor: J.B.
Foto: Damir Dervišagić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>