Region

Svet

I Stanija Dobrojević ima svoju zvezdu u Holivudu?! (Foto)

Stanija Dobrojević obradovala je, ali i prvenstveno iznenadila obožavaoce na društvenoj mreži, kada se posle izvesnog vremena boravka u SAD-u oglasila objavivši prilično zanimljivu fotografiju sa čuvenog Bulevara slavnih.

I Stanija Dobrojević ima svoju zvezdu u Holivudu?! (Foto)



Stanija Dobrojević odlazi u Ameriku na duži period! Dok fanovi tuguju, ljubav će morati da sačeka? (Foto)
Starleta se već desetak dana nalazi u Americi, gde se posle iskorišćenog slobodnog vremena u Srbiji nakon uspešnog plasmana u rijalitiju Farma, vratila poslovnim obavezama pa je povratak u našu zemlju čeka tek na leto. I dok je u potpunosti posvećena karijeri i zatrpana novim prekookeanskim angažmanima, mislila je i na fanove, pa je na Fejsbuk stranici postavila zanimljivu sliku sa prestižnog Bulevara slavnih u Holivudu.

Čini se da je Stanija Dobrojević spremna za ostvarenje još jednog cilja kako bi možda zapečatila inostranu karijeru, ali ovog puta zaista ne beži od visokih standarda. I hoće li u Holivudu stati rame uz rame sa najvećim svetskim zvezdama čija imena krase prestižni Bulevar ili je ovo još jedna u nizu njenih zasad neostvarenih želja Plejbojeve zečice... ostavljamo vama na maštu.

 


Autor: B.B.
Foto: Facebook/Stanija Dobrojevic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>