Region

Svet

Adrijana Lima i Marko Jarić - razvod vredan 210 miliona dolara?!

Sve je izvesniji razvod između Marka Jarića i Adrijane Lime, a prema zakonu američke države Vajoming, supružnici će morati svoju imovinu stečenu tokom zajedničkog života, a koja se procenjuje na 210 miliona dolara, da podele na pola.

Adrijana Lima i Marko Jarić - razvod vredan 210 miliona dolara?!



Adrijana Lima ostavila Marka Jarića jer ju je varao?
Brazilska manekenka Adrijana Lima i košarkaš Marko Jarić, o čijem se razvodu piše poslednjih meseci, moraće prema zakonima Amerike, da podele svu svoju imovinu stečenu tokom braka, prenosi Blic.rs. Bogadstvo popularnog para, procenjuje se na 210 miliona dolara, koje će uskoro morati da podele na s obzirom na to da nisu potpisali predbračni ugovor.
 
Marko Jarić zaradio je tokom košarkaške karijere negde oko 160 miliona dolara, dok se bogatstvo brazilske lepotice, koja se bavi modelingom, procenjuje na 50 miliona dolara. Pošto nije bilo predbračnog ugovora, njihova bogatstva se spajaju, a zatim dele na pola ukoliko dođe do razvoda, Blic.rs.

Strast prema modi Marko je pokazao tako što je pre devet godina postao suvlasnik italijanskog brenda “Macchia J”. Osim toga, on je partner popularnog sajta “Younghollwood”, koji se bavi proizvodnjom i prodajom video i foto materijala o svetskim zvezdama.

Sa druge strane Lima je najviše zaradila 2007. i 2008. godine (9,5 miliona dolara). Ona je tada zauzela četvrto mesto na “Forbsovoj” listi najplaćenijih modela sveta. Nakon toga godišnje je zarađivala u proseku 7,5 miliona dolara.

Autro: J.B.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>