Region

Svet

Goca Tržan: Raša nije mali, on ume sa ženama!

Goca Tržan uveliko privodi kraju snimanje spota za pesmu "Gluve usne", a glavna uloga pripala je njenom dečku Raši Novakoviću. Iako je 14 godina mlađi od nje, pevačica kaže da joj to ne predstavlja nikakav problem, ali da joj jako smeta kada neko u šali kaže da je on "Gocin mali".

Goca Tržan: Raša nije mali, on ume sa ženama!



Goca Tržan: Lena me stalno pita kada ćemo Raša i ja da se venčamo!
Pevačica je za novi spot za pesmu "Gluve usne" angažovala verenika Radomira Rašu Novakovića, sa kojim je u vezi dve godine i za koga će se uskoro udati. Goca Tržan kaže da joj ne smeta što je Raša četrnaest godina mlađi od nje, ali ne voli zbijanje šala na taj račun, a posebno joj smeta kada za njega kažu da je "mali".

"Nije Raša mali. Užasno me nervira kada ga neko tako naziva. Ima mnogo muškaraca u srednjim godinama koji su neiživljeni. Zrelost ne određuju godine, već iskustvo, odnos prema suprotnom polu i to koliko je muškarac opštio sa ženama. Raša nije mali, ni u kom smislu", rekla je Goca koja svog dečka već oslovljava mužem.

Iako ovih dana ima mnogobrojne obaveze, pop pevačica je odlučila da Uskrs provede u porodičnoj atmosferi. "Mi umetnici retko kada imamo praznike, ali ćemo za Urkrs ići na Bač, gde ćemo praviti roštilj. Prepustila sam mami da sa mojom ćerkom Lenom farba jaja za Uskrs", rekla je pevačica.

Autor: J.B.
Izvor: Blic.rs
Foto: Twitter/Goca Trzan

Viber

Izvor: Svet Plus


>