Region

Svet

U novom spotu Bobana Rajovića opasni momci sa londonskih ulica! (Foto)

Boban Rajović proteklog vikenda snimio je prve kadrove spota za novu pesmu "Baraba". Spot je sniman u Londonu, uz vrhunsku ekipu, a prema onome što smo uspeli da saznamo, biće ovo definitivno najbolji spot u njegovoj karijeri.

U novom spotu Bobana Rajovića opasni momci sa londonskih ulica! (Foto)



Susret Bobana Rajovića i Ivane Španović na aerodromu: Neizmerno mi je drago da smo se sreli (Foto)
Još uvek se u tajnosti čuva ime devojke kojoj će pripasti glavna uloga, a koja je, prema nekim informacijama izabrana na Bobanovom koncertu u londonskom klubu "Wembley", inače klubu u kojem je Boban Rajović imao čast nastupiti prvi s ovih prostora.

Što se tiče muških aktera u spotu, pored momaka koji se profesionalno bave glumom u spotu će se pojaviti i londonski policajci, ali i ''opasni momci'' s londonskih ulica, što će se odlično uklopiti u tematiku pesme.



Iako su mislili kako će teško uspeti nagovoriti momke da se pojave u spotu, vrlo brzo su našli kompromis i uspeli da ih "omekšaju", tako da i ovaj put možemo očekivati vrhunski spot koji će, prema rečima onih koji su već imali priliku da pročitaju scenario, biti najbolji, a možda i najskuplji u Rajovićevoj karijeri.



Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>