Region

Svet

Ples sa zvezdama: Tamara Paunović predosećala ispadanje - Trema je uradila svoje!

U sinoćnoj epizodi Plesa sa zvezdama ispala je Tamara Paunović, kao i njen plesni partner Mirko Knežević. Manekenka je vrlo dobro podnela ispadanje iz šoua, a donekle je i predosećala da će do toga sinoć doći.

Ples sa zvezdama: Tamara Paunović predosećala ispadanje - Trema je uradila svoje!



Ples sa zvezdama: Ispali Tamara Paunović i Mirko! Drugi plesni par koji je napustio takmičenje!
"Kod mene je trema uradila svoje i intuitivno sam predosećala da ću da ispadnem. Nekako mi je dan takav bio, primala sam infuziju imali smo naporne probe veoma tešku koreografiju. Najbitnije je da se ja sada jako dobro osećam i da će neko dobiti ovih hiljadu evra pomoći", iskrena je Tamara.

Jedna od naših najproslavljenijih manekenki koja hara svetskim modnim pistama, iz plesnog šoua nosi samo lepe utiske. "Meni je bilo divno što sam učestvovala u Plesu sa zvezdama i što sam se oprobala u plesu, upoznala drage ljude koji učestvuju u ovom šou. Toliko smo jedni drugima pomagali da sam ja stvarno bogatiji čovek nakon učešća u šou, što zbog plesa što zbog divnih ljudi", priča Tamara.

Ples sa zvezdama: Vanesa i Vlada osvojili najviše poena! Najlošije su plesali Tamara i Mirko?
Ono što će joj najviše nedostajati jeste divna ekipa i njihovo druženje, pa će nastaviti da prati šou i, kako kaže, sledeće nedelje doći da ih bodri. Ipak, teško joj je da bilo koga izdvoji kao favorita.

"Tu je Ivan, Tanja Petrović, Tanja Bošković kojoj se ovog puta zahvaljujem na divnim savetima, to je jedna žena, kako ona kaže sa velikim Ž. Onda i Nigor, Nikolija", priča Tamara i poručuje takmičarima:

"Da se drže, ovo je stvarno jako naporno. Treba mnogo snage, sreće. Još ako vas stvarno radi trema kako je mene radila, onda ona može da vas upropasti da ne možete da se opustite dok plešete".

"Ovo je bila jedna jako lepa avantura", kaže Tamara za kraj.

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus


>