Region

Svet

Ples sa zvezdama: Ispali Tamara Paunović i Mirko! Drugi plesni par koji je napustio takmičenje!

Iz šoua Ples sa zvezdama ispali su Tamara Paunović i Mirko Knežević . Oni su drugi par koji je odlukom žirija i publike napustio ovo plesno takmičenje, nakon duela u kome su izgubili od Nikolije Jovanović i Ignjata Filipovića.

Ples sa zvezdama: Ispali Tamara Paunović i Mirko! Drugi plesni par koji je napustio takmičenje!



Ples sa zvezdama: U plesni duel idu Tamara Paunović i Mirko, Nikolija Jovanović i Ignjat!
Posle sabranih glasova publike i žirija, Aleksa Jelić i Irina Radović počeli su  polako da objavljuju koji parovi prolaze u sledeću takmičarsku emisiju emisiju šoua Ples sa zvezdama , a na kraju su u duelu ostali Tamara Paunović i Mirko Knežević, Nikolija Jovanović i Ignjat Filipović.

Iako su se sjajno snašli u sinoćnjem šou, posle večerašnjeg duela odlučeno je da  takmičenje napuste Tamara i Mirko. Prvi su na scenu izašli Tamara Paunović i Mirko Knežević, koji su svojim izvođenjem salse oduševili publiku, Nikolija Jovanović i Ignjat Filipović odigrali su rumbu.

Publika je takmičarima sve vreme pružila podršku aplauzom, a onda je su nastupili, nakon pokazanih koreografija došao je i momenata da se saopšte rezultati glasanja. Odlukom sudija, odlučeno je da drugi par koji napušta takmičenje budu Tamara Paunović i Mirko Knežević, koji su za svoje učešće dobili nagradu u vrednosti od hiljadu evra.  Nagradu su prosledili devetogodišnjoj Nađi Novaković, kojoj je hitno potrebna transplatacija koštane srži.

Autor: J.B.
Foto: Prva.rs/Ples sa zvezdama

Viber

Izvor: Svet Plus


>