Region

Svet

Bora Đorđević: Postoji žena u Sloveniji koja mi je ukrala srce!

Bora Đorđević se posle četiri godine braka sa 28 godina mlađom Aleksandrom razveo u utorak u 13 časova. On kako je izjavio nije nimalo tužan jer je odmah našao utehu u devojci iz Slovenije.

Bora Đorđević: Postoji žena u Sloveniji koja mi je ukrala srce!



Bora Đorđević se razveo posle četiri godine braka! U Sloveniji ima novu devojku!
Pevač Bora Đorđević i njegova supruga Aleksandra razveli su se nakon četiri godine braka, u utorak u 13 ćasova, kako je Aleksandra izjavila. Boru razvod nije mnogo pogodio jer je navodno u srećnoj vezi sa devojkom iz Slovenije.

"Sve je istina, razveli smo se. Dešava se, šta mogu drugo da kažem, završeno je među nama. Razveli smo se u utorak u 13 časova, i to je sve što ću vam reći. Svako sada ide na svoju stranu. Nemam više nikakav komentar i neću govoriti o detaljima razvoda", rekla je Aleksandra, ali nije htela da komentariše Borinu izjavu da u Sloveniji ima devojku.

"Zaista se nikad nisam bolje osećao, non-stop sam na relaciji Srbija-Slovenija, postoji žena u Sloveniji koja mi je ukrala srce! Kad nismo zajedno, ne silazim sa telefona. Zaljubljen sam, nemam šta da krijem, neka zna ceo svet", rekao je Bora u jednoj emisiji, ne krijući sreću. Aleksandra i on su bili četiri godine u braku, a upoznali su se još davne 2007. godine na Borinoj turneji po Americi.

Autor: A.K.
Izvor: Alo.rs
Foto: Printscreen YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>