Region

Svet

Zvezde Granda 2014: Ajša, Tijana, Ljiljana, Katarina, Marina R., Marija, Marina A. i Nina idu u sledeći krug ! (Foto)

U večerašnjoj emisiji Zvezde Granda 2014 borile su se devojke, a samo njih osam uspelo je da izbori plasman u narodno kolo , to su: Ajša Kapetanović, Tijana Milentijević , Ljiljana Obradović, Katarina Gardijan, Marina Radosavljević, Marija Stajić, Marina Antić i Nina Đurić.

Zvezde Granda 2014: Ajša, Tijana, Ljiljana, Katarina, Marina R., Marija, Marina A. i Nina idu u sledeći krug ! (Foto)Zvezde Granda 2014: Mustafa, Stefan Ž., Marko, Ljubomir, Jasmin, Mirza i Stefan S. idu u sledeći krug ! (Foto)
Večerašnja emisija  Zvezde Granda bila je jako intresantna jer su  u njoj borilo 14 devojaka koje su bile podeljene u dve grupe, a sedam parova pevalo je zajedno na bini. Scena sadrži dve zavese, a petočlani žiri ispred sebe ima dva tastera. Ukoliko obe takmičarke dobiju po pet glasova od žirija, na licu mesta se održava baraž u kome će se samo jedan plasirati direktno u sledeći krug, dok će drugi takmičar otići u baraž koji se održava na kraju emisije.Devojke  su se i ove subote potrudili da osvoje strogi žiri,a Snežana Đurišić, Aca Lukas, Šaban Šaulić, Zorica Brunclik i Dragan Stojković Bosanac bili su na visini zadatka i svojim jednoglasnim odlukama prvih šest takmičarki poslali direktno u četvrti krug, dok su dve preostale takmičarke svoje mesto u dalji prolaz takmičenja izborile u baražu na kraju emisije.Nakon održanopg baraža dobili smo sedam osam devojaka koje su svojim sjajnim glasovnim sposobnostima obezbedili plasman u četvrto kolo, to su: Ajša Kapetanović, Tijana Milentijević , Ljiljana Obradović, Katarina Gardijan, Marina Radosavljević, Marija Stajić, Marina Antić i Nina Đurić.

Autor: J.B.
Foto: Screenshot TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>