Region

Svet

Vladimir Stanojević u vezi sa fitnes šampionkom! (Foto)

Novi dečko Ane Marije Žujović (24), voditelj TV Pink Vladimir Stanojević (24), priznao je da je u vezi sa ovom fitnes šampionkom i dojučerašnjom verenicom fudbalera Vladimira Volkova (28).

Vladimir Stanojević u vezi sa fitnes šampionkom! (Foto)



Vlada je potvrdio da je već mesec dana u vezi sa dotičnom koju poznaje već dugi niz godina, i da im je zasada prelepo, mada ne žele javno eksponiranje.

Vladimir Stanojević stigao iz Egipta prepun utisaka: Bilo je nezaboravno! (Foto)
"Tačno je da smo Ana Marija i ja u vezi, ali ne volimo da u javnosti govorimo o tome. Zajedno smo tek mesec dana, prelepo nam je. Znamo se sedam, osam godina, ali nismo imali prilike da se bolje upoznamo jer smo i ona i ja bili u dugim vezama. Ovo između nas desilo se spontano. Našli smo se u većem društvu, počeli smo da pričamo, da se upoznajemo bolje, a na moju inicijativu započeli smo vezu. U početku je bila nepoverljiva zbog raznih priča koje me prate, ali kako vreme prolazi shvata da imam ozbiljne namere prema njoj", rekao je Stanojević, a prenosi "Blic".

Vlada Stanojević od Egipćana dobio apartman na poklon
I Vladina zgodna izabranica imala je za svog novog dečka samo reči hvale, pa je očigledno da su i one najmanje razmirice i nepoverljivost, kojih je možda i bilo na početku, nestale.


Foto: Instagram/Vladimir Stanojevic

"Lepo nam je, provodimo dosta vremena zajedno. U poslednjih mesec dana proveli smo više vremena nego neki parovi koji su mnogo duže zajedno. Za sve ostalo ćemo videti, vreme će pokazati... Jedino što vam mogu reći da mi on veoma prija kao osoba. Drago mi je što me razume i podržava u svemu, a pogotovo u karijeri. Ne usuđujem se da ga previše hvalim, jer smo tek na početku i sve je još uvek sveže", rekla je fitnes šampionka te dodala da joj veoma znači Vladimirova podrška za posao kojim se godinama bavi.

Autor: B.B.
Izvor: Blic.rs
Foto: Ilustracija/Facebook/Ana-Marija Zujovic, Vladimir Stanojevic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>