Region

Svet

Katarina Grujić već danima na infuziji, česti nastupi joj narušili zdravlje!

Katarina Grujić poslednjih dana sve više vremena provodi na infuziji zbog iscrpljenosti organizma, jer su joj kako i sama kaže česti nastupi narušili zdravlje, a stanje joj se pogoršalo nakon snimanja novog spota za pesmu Lutka.

Katarina Grujić već danima na infuziji, česti nastupi joj narušili zdravlje!



Katarina Grujić u seksi scenama sa Sarom Jovanović: Očekujte neočekivano!
Prve probleme Katarina Grujić je osetila za vikend kada se onesvestila. Iako nije odmah pozvala doktora, sledećeg jutra malaksalost i vrtoglavice nisu prolazili i potpuno su je oborili u postelju, zbog čega su njeni roditelji pozvali doktora. Pošto ju je pregledao, lekar je konstatovao iscrpljenost organizma, dehidrataciju i premor, zbog čega joj je odmah priključio infuziju i odredio da čitave sedmice prima iste vitaminske koktele.

"Već mesec i po dana imam problema, jer ne prestajem da kašljem i gušim se. Zbog brojnih obaveza koje sam imala nisam mogla da odem kod doktora sve dok mi se prošle nedelje nije slošilo, pošto sam 15 sati snimala spot za novu pesmu "Lutka". Iste večeri sam otputovala za Crnu Goru na nastup, pa za Bosnu da bih se ponovo vratila da pevam u Srbiji", kaže Katarina i dodaje:

"Sve me to koštalo zdravlja, jer sam se preforsirala na nastupima. Sada moram da primam infuzije dok doktor ne kaže da mi je stanje stabilno. Loše se osećam i dalje, malaksala sam i imam vrtoglavice. Ovaj vikend sam uzela slobodno i ne nastupam, jer ne bih izdržala, a i lekar je tražio da mirujem. Nadam se da će se sve rešiti i biti kako treba uskoro", izjavila je pevačica koja kaže da je njen dečko stalno uz nju:

"Boris je svakodnevno sa njom, po čitav dan, kako joj ne bi bilo dosadno dok leži, pa joj i on drži predavanja o načinu života koji je vodila u poslednje vreme, a koji joj je narušio zdravlje" rekao je  blizak Kaći i dodaje da je pevačica pre nekoliko dana, čim je osetila da joj je malo bolje htela da ode na zakazan nastup od čega su je jedva odgovorili.

Autor: J.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Facebook/Katarina Privat Grujic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>