Region

Svet

Vlado Georgiev obara rekord, Kombank Arena očekuje 30.000 ljudi! (Foto)

Popularni kantautor Vlado Georgiev može se pohvaliti jednom od najkvalitetnijih karijera na ovim prostorima, a sa svojim obožavaocima putem društvene mreže Fejsbuk podelio je fotografiju na kojoj se vidi bina koja će se 16. maja po prvi put nalaziti u centralnom delu Arene.

Vlado Georgiev obara rekord, Kombank Arena očekuje 30.000 ljudi! (Foto)



Karte za koncert Vlade Georgieva od danas u prodaji: Siguran sam da će moja publika uživati!
Vlado Georgiev
će u produkcijskom smislu pokušati da pomeri granice, postavljanjem bine na sredini Arene, kako bi najpoznatiji kantautor zajedno sa svojim pratećim bendom imao direktan kontakt sa publikom na sve četiri strane Kombank Arene. Centralnom pozicijom bine povećava se i sam broj posetilaca, tako da će se po prvi put u Areni naći 30.000 ljudi, koji će moći da uživaju u najvećim hitovima našeg najpopularnijeg pevača.



Poznato je da na svojim koncertima proslavljeni kantautor Vlado Georgiev uvek postavlja nove standarde, zato ne propustite priliku da se 16. maja nađete u Areni, kako biste prisustvovali do sada neviđenom spektaklu.

Ulaznice po cenama od 1800 dinara za parter i 2500 dinara za donje tribine mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima.

Autor: J.B.
Foto: Facebook/Vlado Georgiev

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>