Region

Svet

Dajana i Žika Jakšić prebrodili bračnu krizu i spasili brak!

Supružnici Dajana i Žika Jakšić rešili su sve bračne nesuglasice koje su ih pratile u poslednja tri meseca i uspeli da sačuvaju troipogodišnji brak. Čak su i rođendan sina Dušana slavili na dva mesta - ona u igraonici, a on s prijateljima u kafani.

Dajana i Žika Jakšić prebrodili bračnu krizu i spasili brak!



Dajana Jakšić nakon glasina o razvodu: Posvećena sam porodici i nisam žena koja zakera
Iako su bili na korak od razvoda, producent "Granda" i njegova 24 godine mlađa supruga ipak su ostali zajedno, što su dokazali pojavivši se na otvaranju jednog beogradskog kluba, gde su ostali do jutra.

"Na ulazu su Dajana i Žika nasmejani pozirali fotografima, a u separeu su sedeli na dva kraja. On s muškim, a ona sa ženskim društvom. Ipak, dok su razgovarali, videlo se da su opet bliski, što pokazuje da su uspeli da reše probleme koji su ih umalo koštali braka", kaže izvor Kurira.

Prema pisanju ovog portala, kriza u braku je nastala jer je Žika sve manje vremena provodio sa Dajanom, a više na poslu i sa prijateljima. Potom je i ona rešila da mu uzvrati istom merom pa je sve češće izlazila u provod sa drugaricama. Ipak, situacija je čini se sada potpuno drugačija i bračna kriza je prošlost.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>