Style

Ljubav

Lepa Brena potrošila 10.000 evra na kupovinu cipela!

Pevačica Lepa Brena ne mari za cene, barem kada je moda u pitanju. Naime, ona je potrošila skoro 10.000 evra na obuću, tačnije dvanaest pari cipela. Iako nekome možda ta suma novca deluje papreno, Brena je zapravo obavila odličnu kupovinu.

Lepa Brena potrošila 10.000 evra na kupovinu cipela!



Ponovo IN? Sako koji su nosile Lepa Brena, Nataša, Nikolina...a sada i Kristina Kovač
Iako 10.000 evra deluje kao ogromna suma novca za nekoliko pari obuće Lepoj Breni je upravo toliko potrošila na dvanaest pari cipela. I dok je najjeftiniji par koštao "samo" 360 evra, za najskuplji je ipak morala da izdvoji tričavih oko 2.200 evra.

Možda čitav iznos deluje vrtoglavo ali za iste prozvode bi u Italojo potrošila pet puta više novca. Za kupovinu pevačica je otišla čak na sever Vojvodine jer u Beogradu nije moguće naći tog proizviđača obuće.

"Brena je kupila 12 pari cipela! Na sever Vojvodine morala je da krene jer u Beogradu ne postoji mogućnost da se nabave originalni modeli tog italijanskog proizvođača obuće. Za najskuplji komad izdvojila je 2.200 evra, dok je najbolje prošla sa jednim parom koji je koštao „samo“ 360 evra. Račun je na kraju ukupno iznosio oko 10.000 evra", rekao je izvor blizak pevačici.

"„Prada“ je u Srbiju stigla tiho bez zvanične reklame. Pred kraj prošle godine otvoren je na Korzou u centru grada italijanski butik obuće autlet formata. Cene su niže za 70 odsto, što za naše uslove, opet, nije jeftino, ali je jeftinije nego na drugom mestu", završio je izvor, ali nije bio siguran da li je pevačica na račun svog imena dobila popust.

Autor: A.K.
Izvor: Alo.rs
Foto: Facebook/Lepa Brena

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>