Region

Svet

Ples sa zvezdama: Lena Bogdanović i Nikola Tomašević otvorili prvo takmičarsko veče! (Foto)

Prvo takmičarsko veče šoua "Ples sa zvezdama" otvorili su Lena Kovačević i Nikola Tomašević  koji su uz ritmove sambe dodatno zagrejali atmosferu u studiju.

Ples sa zvezdama: Lena Bogdanović i Nikola Tomašević otvorili prvo takmičarsko veče! (Foto)



Ples sa zvezdama: Igor Lazić Niggor doživeo povredu tokom treninga za šou (Foto)
Počelo je prvo takmičarsko veče najspektakularnijeg šoua "Ples sa zvezdama", a čast da otvore veče pripala je glumici Leni Bogdanović i njenom partneru Nikoli Tomašević koji su uz ritmove sambe zagrejali atmosferu u studiju.

Sudije šoua bile su oduševljene nastupom prvog plesnog para i zahvalili su im se što su se zaista potrudili da ritam Brazila prenesu u Beograd. Lena i Nikola dobili su ukupno 28 poena za svoj nastup.



Četrnaest parova će pokazati svoje plesačke sposobnosti u standardnim i latinoameričkim plesovima, pred strogim sudijama koji jedva čekaju da daju prve ocene. Ključnu ulogu imaće i gledaoci koji će putem sms-a glasati za svoje omiljene plesače.

Svakog ponedeljka od 21h na televiziji Prva ispadaće po jedan par, kada će se u nastavku emisije objaviti kako je glasala publika. Njihovi glasovi pretvaraju se u poene i sabiraju sa poenima sudija.

Autor: J.B.
Foto: Prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus


>