Region

Svet

Željko i Jovana Joksimović: Presrećni smo što ćemo dobiti sina

Željko i Jovana Joksimović su samo mesec i po dana pred dolazak na svet njihove bebe otkrili da čekaju sina. Sve je spremno za novog člana prodice Joksimović, a bračni par je više nego nestrpljiv da započne sa roditeljskom ulogom.

Željko i Jovana Joksimović: Presrećni smo što ćemo dobiti sina



Željko i Jovana Joksimović su samo mesec i po dana pre porođaja otkrili da će postati ponosni roditelji dečaka. Sobica je već spremljena, a budući mama i tata pripremljeni na roditeljstvo. "Istina je, dobićemo sina i naravno da se radujem prinovi", rekao je Željko.

Jovana i Željko Joksimović se raduju prinovi: Istina je, dobićemo sina!
Iako i Jovana i Željko slave rođendan u aprilu njihova zajednička proslava će ipak biti uperena u slavlje povodom rođenja sina, koji će od početka biti obasipan neizmernom ljubavlju. Pevač svu svoju pažnju usmerava na suprugu, kojoj je kao i svakoj trudnici potrebna pažnja i nega. Jovana će se sa poroditeljskog odsustva već u septembru vratiti na male ekrane, a do tad uživa u ljubavi i pažnji koju dobija.

"Oduševljena sam izrekom: Trudnicu ne smeš ni za šta da odbiješ i maksimalno je koristim i uživam u tome, a Željku prija da mi u svemu udovoljava. Ranije mi nije bilo jasno zašto žene koje imaju decu pričaju o trudnoći pa sam govorila: Ne mogu da slušam o tome. Šta je tu tako posebno. Sada kada se meni to desilo, shvatila sam koliko želim da davim sve oko sebe tom temom jer je lepo govoriti o nečemu što i jeste za hvalu i priču", rekla je buduća mama.

Autor: A.K.
Izvor: Story.rs
Foto: Twitter/Zeljko Joksimovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>