Region

Svet

Bane Janković u teškoj depresiji, zbog raskida sa Katarinom Živković napušta Srbiju!

Bane Janković rešio je da se odseli u Švajcarsku, gde će se skloniti od celokupne situacije i medijske buke koja je nastala nakon raskida trogodišnje veze sa pevačicom Katarinom Živković.

Bane Janković u teškoj depresiji, zbog raskida sa Katarinom Živković napušta Srbiju!



Iako je po medijima davao izjave kako je raskid sa Katarinom Živković iza njega, prema rečima izvora Bane Janković jako pati i odlučio je da napusti Srbiju i odseli se u Švajcarsku zbog trenutne situacije i medijske pompe koja je nastala nakon kraha njihove trogodišnje veze.

Katarina Živković pronašla utehu od raskida sa Banetom Jankovićem u kontraverznom biznismenu?
"Bane toliko pati da ga celo telo boli, ne može da shvati kako mu je devojka za koju je bio spreman život da da tako zabila nož u leđa. Ne bi mu bilo toliko teško da je našla nekog njenih godina, ali ne može da se pomiri sa činjenicom da se ona viđa sa zauzetim muškarcem. On će otići iz Srbije, najverovatnije u Švajcarsku, gde ima puno prijatelja i par poslovnih ponuda od ranije koje nije prihvatio kako bi bio sa Katarinom. Lakše će mu biti i da bude daleko od svega", kaže izvor blizak manekenu. "Bane je teško podneo raskid i zaista pati, ovo je kraj sveta za njega, ali mu je tek sada teško, kada je čuo šta je pravi razlog raskida. On je posle saznanja pozvao Kaću, ali se ona nije javljala na telefon niti mu je odgovarala na poruke. U šoku je, verujte mi da zaista pati i ne može da se pomiri sa činjenicom da se posle tolike ljubavi sve srušilo za jedan dan", rekao je Banetov prijatelj i dodao:

"On nijednog trenutka njhove veze nije sumnjao u nju! Vraćao je film i sklapao kockice i postalo mu je jasno kada i u kojim situacijama je Kaća mogla da ga vara. S obzirom da je krhog zdravlja i da se još nije oporavio potpuno, svi jako brinu za njega".

Autor: J.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Facebook/Katarina Zivkovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>